Mit csinálunk

A Keystone átfogó információ technológiai megoldásaival mindig valós üzleti igényeket szolgál ki. Segítségünkkel ügyfeleink kiaknázhatják az IT eszközeikben rejlő lehetőségeket és konkrét, mérhető üzleti előnyökre tesznek szert.

Szolgáltatásaink és az általunk fejlesztett egyedi szoftveres megoldások a mindennapi üzleti folyamatok teljeskörű automatizálására irányulnak, legyen szó akár logisztikáról, pénzügyről, emberi erőforrás menedzsmentről, jelentések készítéséről, adatgyűjtésről és konszolidációról, rendszerek közötti adategyeztetésről és adatkonverzióról vagy bármilyen más üzleti területről.

Innovatív és hatékony megoldások

Fő ismertető jegyeink a kreatív gondolkodás és a különleges problémamegoldó képesség. Ezen jellemzők teszik lehetővé, hogy olyan megoldásokat készítsünk, amelyek új szemlélettel és hatékonyan közelítik meg ügyfeleink valós problémáit.

Üzleti tanácsadás szolgáltatásainkkal segítjük ügyfeleink üzleti és információ technológiai folyamatainak a stratégiai célokkal való összehangolását. Gondoskodunk arról, hogy minden szükséges információt megszerezzünk, elemezzünk, konszolidáljunk, értékeljünk és a megfelelő helyen és időben felhasználjunk. Feltérképezzük a projekt által érintett területeket, azonosítjuk és elemezzük az üzleti igényeket és megkeressük a problémák kezelésére legmegfelelőbb megoldásokat.

Technikai tanácsadás szolgáltatásunk során az üzleti igényeket lefordítjuk és egy részletes gyakorlati, technikai specifikációt készítünk. A folyamat közben az üzleti követelmények szükségszerűen átesnek egy úgynevezett "valóságosság-teszten", amely célja, hogy elkerüljük a megvalósítás során jelentkező csapdákat, vakvágányokat. Ennek eredményeként ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a lehetséges kockázatokat megfelelően feltártuk és megtettük a szükséges lépéseket azok minimalizálására, így biztosítva az elvárt eredmények elérését.

Egyedi alkalmazásfejlesztés szolgáltatásaink során olyan szoftveres megoldásokat alakítunk ki és integrálunk, amelyek megfelelnek a feltárt üzleti igényeknek és az azok alapján kialakított műszaki követelményrendszernek. Megoldásaink robosztusak, körültekintően megtervezettek és a legmodernebb szoftvertechnológiák használatával készülnek.

Milyen szolgáltatásokat kínál a Keystone az Ön cége számára?

Alkalmazásfejlesztés

A Keystone vállalati IT környezetben futó egyedi alkalmazásokat fejleszt. Szoftvereink alapvetően Microsoft platformra készülnek, de számos esetben fejlesztettünk illetve integráltunk már Linux illetve más nem-Microsoft rendszerre tervezett alkalmazásokat is.

Implementáció

A legtöbb alkalmazásfejlesztési megbízásunk szerves részeként nagy tapasztalatra tettünk szert az adatbányászat, az adatmigráció, a felhasználók betanítása illetve a rendszerbevezetés terén is. Ez a tapasztalat tesz képessé bennünket arra, hogy rendszereinket a valós üzleti gyakorlatra és mindennapi felhasználásra tervezzük, és hogy azokban csak az ügyfeleink üzletmenete számára hasznos információkat használjuk fel illetve tároljuk.

Alkalmazás hoszting

Az internet-szolgáltatásban eltöltött több mint 10 év alapos szaktudással vértezett fel bennünket a szerverek üzemeltetése, hoszting környezet kialakítása és működtetése valamint a hálózati eszközök konfigurálása és menedzselése terén. Budapesten saját üzemeltetésű szerver környezetet tartunk fent, amely redundáns kialakításával és világszínvonalú biztonsági védelmével a hoszting szolgáltatások széles skáláját – az egyszerű weboldal-tárolástól a dedikált szerver biztosításáig – teszi elérhetővé ügyfeleink számára.

Alkalmazás-támogatás

Rendszereink teljes életciklusán keresztül elérhetőek vagyunk ügyfeleink számára, hogy biztosítsuk, megoldásaink mindig összhangban vannak a változó követelményekkel. A külső és belső üzleti környezet változása minden vállalat számára elkerülhetetlen, mi azonban folyamatosan készek vagyunk alkalmazásainkat ezen igényeknek megfelelően átalakítani. Támogatási szolgáltatásainkat mindig az adott megoldáshoz és az ügyfél kívánalmainak megfelelően rugalmasan alakítjuk ki.

Ügyfeleink

Keystone Business SolutionsH-1062 Budapest Bajza u. 50.Tel.: (+36 1) 889 50 50Fax: (+36 1) 889 50 49

Copyright © 2018 Keystone Business Solutions, All rights reserved.