Kik vagyunk

A Keystone IT szolgáltatásaival az üzleti folyamatok automatizálásának szakértője. Segítségünkkel ügyfeleink kiaknázhatják az IT eszközeikben rejlő lehetőségeket és ezáltal mérhető üzleti eredményeket érhetnek el.

Híd az üzlet és az információ technológia között

Keystone innovatív IT szolgáltatásai mindig valós üzleti igényeket szolgálnak ki. Ügyfeleink céljainak eléréséhez üzleti és információ technológiai tanácsadást, egyedi igényekre szabott szoftverfejlesztést illetve alkalmazás hoszting szolgáltatásokat nyújtunk.

A világ legelismertebb vállalataival való sikeres együttműködésünk kulcsa, hogy szolgáltatásainkkal mindig ügyfeleink eredményeinek és hatékonyságának növelését célozzuk meg. Rugalmasság, gyorsaság, magas minőségű kivitelezés és gyakorlati eredmények – mi így erősítjük kapcsolatunkat ügyfeleinkkel projektről projektre.

1995-ös alapításával a Keystone – akkor még Pronet néven – az első hazai, internet technológiával foglalkozó cégek egyike volt. Vállalatunkat indulása óta ugyanaz a menedzsment irányítja kiemelt figyelmet fordítva arra, hogy a növekedés során a szolgáltatások minősége és az ügyfélkezelés színvonala mindig megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak.

Mitől különleges a Keystone?

Üzleti és információ technológiai tapasztalat

Sikerünk egyik fontos tényezője, hogy több mint 15 év tapasztalattal rendelkezünk mind az üzleti mind az információ technológiai területen. Szolgáltatásaink és az általunk fejlesztett egyedi szoftveres megoldások a mindennapi üzleti folyamatok teljeskörű automatizálásra fókuszálnak, legyen szó akár logisztikáról, pénzügyről, emberi erőforrás menedzsmentről, jelentések készítéséről, adatgyűjtésről és konszolidációról, rendszerek közötti adategyeztetésről és adatkonverzióról vagy bármilyen más üzleti területről.

Bizalom és megbízhatóság

Történetünk során szerencsénk volt a világ legkiemelkedőbb vállalatai közül többnek is dolgozni. Ügyfeleinkkel szoros kapcsolat kiépítésére törekszünk, ehhez egyszerű eszközeink vannak: minden projektet igyekszünk hatékonyan és magas minőségben végrehajtani. Módszerünk működését több óriás multinacionális és még több kis- és közepes vállalati ügyfél elégedettsége bizonyítja.

Segítőkészség és gyorsaság

Példák sora bizonyítja, hogy a Keystone mindig kiemelt figyelmet fordít az ügyféligények gyors megválaszolására. Állandó szakértőink megfelelő létszáma biztosítja ügyfél-támogatási szolgáltatásaink folyamatosságát. Ügyfeleink megkereséseit és a felmerülő problémákat legtöbbször egy munkanapon belül, de gyakran még aznap képesek vagyunk kezelni.

Minőségi munka

A Keystone vállalati kultúrájának alapelemei a kiválóságra és minőségi munkára való törekvés. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy ügyfeleink számára mindig a lehető legjobbat nyújtsuk. Szakembereink tapasztalata és tudása eredményeként projektjeinket gyorsan és már az első nekifutásra eredményesen végezzük el. Minden megbízásunkra úgy tekintünk, mint egy újabb lehetőségre, amelyben bizonyíthatjuk kiválóságunkat az ügyfélkiszolgálás, a kreativitás, a szakmai hozzáértés és a technikai tudás terén. Eddigi munkáink megítélése a legfőbb értékesítési eszközünk, így a maximumot kell kihoznunk a ma projektjéből, hogy a holnapit megnyerhessük.

Mit csinálunk

Keystone Business SolutionsH-1062 Budapest Bajza u. 50.Tel.: (+36 1) 889 50 50Fax: (+36 1) 889 50 49

Copyright © 2018 Keystone Business Solutions, All rights reserved.